• slide-puur-20-01
  • slide-puur-20-02
  • slide-puur-20-03
  • slide-puur-20-04
  • slide-puur-20-05
  • slide-puur-20-06

Startende Gastouders

Wij bieden het volgende aan:

  1. Een persoonlijk informatie gesprek.
  2. Een jaarlijkse informatiedag.
  3. Hulp bij administratieve taken.

1.Een persoonlijk informatie gesprek biedt alle informatie die je nodig hebt om een gastouderouder onderneming te straten. De volgende informatie kun je in dit gesprek verwachten: inkomen, opleidingseisen, verzekeringsverplichtingen, gemeentelijke informatie, uitleg over het werken met een gastouderbureau, advies voor het aanschaffen van materialen, aanmelden bij de kamer van koophandel of juist niet en nog veel meer. Dit gesprek neemt gemiddeld 3 uur in beslag.

 

2.Onze jaarlijkse informatie dag is speciaal voor startende gastouders. Hier wordt dezelfde informatie gegeven als in het persoonlijke informatie gesprek maar dan in groepsverband. Op deze manier is er de gelegenheid om meerdere gastouders te ontmoeten en zo ideeën uit te wisselen. Houdt onze website bij het kopje ‘thema bijeenkomsten’ in de gaten voor de datum van deze informatiedag.

 

3.Ook bieden wij de mogelijkheid ondersteuning te krijgen bij administratieve taken. Denk hierbij aan het schrijven van een pedagogisch beleidsplan, huisregels, contract opstellen en het werken aan naamsbekendheid. Hiervoor plannen wij datums in waaraan wij gezamenlijk met meerdere gastouders met hun administratie aan de slag gaan. Deze datums treft u eveneens aan bij het kopje ‘thema bijeenkomsten’.

 

Al deze informatie wordt u verteld door een ervaren persoon. Deze persoon heeft 9jaar ervaring in de kinderopvang en helpt jullie heel graag verder.

Webdesign: Face2design