• slide-puur-01
  • slide-puur-02
  • slide-puur-03
  • slide-puur-04

PUUR! werkt met een tweetal bemiddelingsmedewerkers, tevens de eigenaren van het gastouderbureau. Elke bemiddelingswerker kent, begeleidt en ondersteunt haar eigen (gast) ouders en hun kind(eren). Komt er een vraag binnen voor opvang of meldt zich een gastouder aan, dan start de bemiddelingsmedewerker altijd met een vrijblijvende kennismaking. 


wilma beerepoot puurWilma Beerepoot
Ik heb tien jaar gewerkt bij de Jeugd- en Gezinsbeschermers (voorheen Bureau Jeugdzorg). Het voeren van gesprekken en het zoeken naar de juiste hulpverlening voor gezinnen is wat mij aanspreekt binnen dit werk. Ik heb de opleiding Maatschappelijk werk aan de Hogeschool van Amsterdam gedaan. Ik ben sinds 2016 mede-eigenaar van Gastouderbureau PUUR! en moeder van twee kinderen.

meike beerepoot puurMeike Beerepoot
Ik werk 12 jaar binnen de GGZ-NHN als casemanager. Het bieden van de juiste ondersteuning en de zorg coördinatie spreken mij erg aan. Ik heb de opleiding hbo-verpleegkunde en Sociaal pedagogische hulpverlening gedaan. Ik ben moeder van twee kinderen in de leeftijd van 1 en 3 jaar.

Webdesign: Face2design